VOLG ME OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

Er is een speciale pagina op Facebook voor de workshops en activiteiten die ik organiseer, neem eens een kijkje.

ALS KUNSTENAAR HEB IK VEEL TE GEVEN EN BLIJF IK CONSTANT LEREN

Ik vind het belangrijk en fijn om met andere mensen samen te werken. Door middel van mijn creatieve workshops ontdek ik steeds weer nieuwe dingen,  in techniek en vorm ontstaan er steeds weer nieuwe verhalen.

Daarnaast heb ik inmiddels jarenlange ervaring die ik graag met anderen wil delen.

Gaandeweg heb ik een aantal verschillende workshops ontwikkeld. Mocht je iets anders, of iets heel speciaals willen dan kan je gerust contact opnemen.

Diana van Hal is beeldend kunstenaar uit Dordrecht. Naast het geven van workshops maakt ze veel eigen werk en exposeert ze regelmatig op allerlei plekken in Nederland.

In 1988 is ze afgestudeerd aan de academie van beeldende kunsten in Rotterdam. Ze heeft een voorliefde voor alles wat met Afrika te maken heeft en maaktte in het verleden een aantal keren lange reizen door West-Afrika.

Haar laatste werken zijn linoprenten op groot formaat in zwart wit op ruw linnen.

Meer werk van Diana is te zien op dianavanhal.nl.